Милиардерката Клоуи Грийн забременя от най-красивия затворник

Клоуи Грийн, наследницата на модната верига Topshop, е бременна от красавеца Джеръми Мийкс, който преди години нашумя като най-красивият престъпник в света.

Джеръми Мийкс умело успя да замени живота си на престъпник с бляскавия и пищен свят на модата, след като негови снимки се разпространиха като вирус в мрежата, а новосъздадения му имидж на „суперсекси престъпник“, го издигна нагоре към славата и богатството.

В най-общи линии това е всичко, което трябва да знаем за красавеца, от когото Клоуи очаква първото си дете. Поне според слуховете, които се носят, пише британският вестник Sun.

Многобройни източници потвърдиха щастливата новина за странната двойка.

Клоуи е на 27 години, а Джеръми – на 34. Той е бивш затворник, който в момента работи успешно като модел.

Милиардерската дъщеря се влюби в Мийкс преди около година, като за първи път общите им снимки се появиха на яхта в Бодрум, Турция. Тогава той все още беше женен.

И все пак, кой е Джеръми Мийкс?

Той е роден в Калифорния на 7 февруари 1984 г. и се прочу, след като полицията в Стоктън публикува във Facebook негова снимка с таг „издирван престъпник“.

Изображението бе харесано от над 75 000 души, коментарите под него бяха повече от 20 000, а над 10 000 потребителя я препубликуваха в своите профили.

34-годишният мъж, който също е наречен „Синеокият бандит“, е обвинен в притежание на оръжие и съпротива при арест на 18 юни 2014 г.

Два дни по-късно гаранцията за освобождаването му бе вдигната на 780 000 британски лири, а майка му Катрин Анжиър реши да се възползва от вирусната слава на Джереми и създаде страница в GoFundMe, за да събере пари за освобождаването му.

Снимки: Instagram

Преди този арест Джеръми е излежавал 9-годишна присъда за крупен обир от 2002 г.

По-късно, пред новинарския канал KXTV, той признава, че е бил член на банда и притежава пистолет, който държи в багажника на колата си.

След това интервю той отново е задържан и осъден на затвор, преди на 8 март 2016 г. да бъде освободен от Федералния затвор Мендота.

Към днешна дата той е в развод със съпругата си Мелиса, от която има един син.

 

- реклама -