Джарел Милър

Боксьорът Милър: Сбърках и сега плащам цената

Американският боксьор в тежка категория Джарел Милър призна вината си за употреба на допинг. Две отделни проверки показаха наличието на забранени вещества в кръвта му.

Във видео съобщение в Инстаграм Биг Бейби се извини на феновете си за проваления мач със световния шампион Антъни Джошуа. Сблъсъкът трябваше да се проведе на 1 юни.

Преди ден Милър отрече

Само преди ден американецът отрече да е взимал каквито и да е забранени субстанции.Тогава той каза, че ще обжалва решението за временното спиране на лиценза му. Но след като стана ясно, че втора проба потвърждава данните от първата, той смени тона.

„Сбърках, взех лошо решение. Трябваше да се справя по-добре с тази ситуация. Не го направих и сега си плащам. Прецаках големия си шанс и сега ме боли. Сърцето ми кърви, защото нараних семейството си, приятелите си, щаба си, феновете си. Но сега си признавам грешката. Ще поправя стореното. Ще се върна по-добър след тази случка“, заяви Милър.

Скоро ще се разбере кой ще го замести

Промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, заяви, че в началото на следващата седмица ще стане ясен заместникът на американеца. След спряганите имена е и официалният претендент за пояса на IBF Кубрат Пулев. Малко вероятно е обаче това да е точно българинът. Кобрата все още се бори с последствията от скандала с американската репортерка Джени Суши.

- реклама -