Борислав Михайлов

Михайлов: Ако Бербатов иска, може да работим заедно

Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че няма проблем да работи с Димитър Бербатов, стига той да иска. Само преди десет дни двамата се изправиха един срещу друг на конгреса на БФС. Михайлов спечели с 241 гласа срещу 230. Бербатов обяви, че ще обжалва заради процедурни нарушения.

В интервю за БНТ президентът на БФС заяви, че би работил с Бербатов и че го е канил. „Аз не гоня гарез на никого и никога не съм го правил. Плюс това аз няма какво да му се сърдя на Бербатов. Естествено, аз съм го канил него преди това. Питах го какво ще прави. Беше преди години, да дойде да види. Не е задължително да бъде по същия модел, по който аз съм минал при Иван Славков. Той каза, че не е готов, че не знае накъде ще му се развие кариерата след футбола“, заяви Михайлов.

Той отново изтъкна, че футболният съюз е платил образованието на Стилиян Петров, който е част от екипа на Бербатов. „На Стилиян Петров футболният съюз му е платил образованието, заедно с УЕФА. Значи, ние сме го правили това, има такава програма за футболисти, които са около завършване на кариерите си, да ходят, да се обучават“, каза още Михайлов.

- реклама -