Борислав Михайлов

Михайлов: Бербатов се превърна във фабрика за фалшиви новини

Президентът на БФС Борислав Михайлов използва социалните мрежи, за да продължи войната на думи с Димитър Бербатов. Той написа, че с действията си до момента Бербатов не помага на българския футбол. Михайлов допълни, че Бербатов се е превърнал във фабрика за производство на фалшиви новини.

„Тъжно е, че човек като Димитър Бербатов, който има заслужено място в историята на българския футбол, се е превърнал във фабрика за производство на фалшиви новини, лъжи и манипулации. Воден от една-единствена цел – да седне на президентския стол на БФС. При това след като загуби на извънредния конгрес“, написа Михайлов във Фейсбук.

Думите му са в отговор на информациите, че съдът е спрял вписването на решенията от конгреса.

„Вместо да влага толкова много енергия и усилия в създаването и тиражирането на неистини, може да насочи всичките си възможности в градивна посока. Например да помисли и заедно с екипа си да кажат с какво биха могли да помогнат на българския футбол. Защото за доброто на българския футбол може да работи всеки по всякакъв начин от всяка позиция. Стига да има желание и да може.

Бербатов очевидно има огромно желание. Очаквам да покаже, че наистина иска да работи за българския футбол, а не му е самоцел президентският пост на БФС. Защото с действията си до момента, той не помага на българския футбол.

Тиражирането на „новини“ за проверки от икономическа полиция и Прокуратурата, за не подадени навреме документи на БФС, за отказ на Софийски градски съд да впише решенията, взети на извънредния Конгрес, имат само една цел – да вредят на българския футбол.

Истината и фактите по тези теми коментира днес изпълнителният директор на БФС Борислав Попов“, завърша публикацията на Михайлов.

- реклама -