Михаела Филева

Михаела Филева проговори дали наистина има връзка с Григор Димитров

Певицата Михаела Филева заяви, че не познава Григор Димитров лично, но се гордее с неговите успехи на корта. Повод за това станаха слуховете, че тя е новото гадже на първата ни ракета.

„Всичко, което четете по въпроса в „медиите“, ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив – разпространяват слухове, не е истина“, написа звездата в профила си в Инстаграм.

Така певицата пресече слуховете, че е новата жена до Гришо

„Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично“, отсече Михаела Филева.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в „медиите“, ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив – разпространяват слухове, не е истина.

Публикация, споделена от Mihaela Fileva (@mihaelafileva) на

А, какво сподели Михаела Филева пред FLASHNEWS за новия сезон за „Гласът на България“ може да прочетете ТУК.

 

- реклама -