Междурасова двойка създаде неземна красота

Отдавна се говори, че най-красивите деца се раждат при двойки от смесени раси. Те взимат най-доброто от родителите си и може да се каже, че печелят от генетичната лотария.

Понякога резултатът от смесените бракове изглежда забележително и случаят на малката Кая Роуз е един от тях.

На 11 февруари 2015 година Майкъл Бенет и съпругата му Кати посрещат щастието си на бял свят. Интересното е, че дъщеря им Кая Роуз е продукт на смесен брак и е невероятно красива!

Майката на Кая е бяла, а баща ѝ е афроамериканец. Малкото момиченце взима най-красивите черти на родителите си и се превръща в истинска красавица. Обикновено децата взимат повече черти от единия си родител, но Кая определено е успяла да съчетае най-добрите гени и от двамата.

Малкият ангел е наследил сините очи на майка си и къдравите коси на баща си. Кожата ѝ е карамелена, а косата ѝ е естествено руса. Това съчетание е изключително екзотично и прави малката Кая много интересна.

Кая вече е привлечена от редица детски модни брандове, а феновете ѝ са сигурни, че ще бъде изключително успешен модел. Нейната кариера като модел дори вече е започнала.

Майката Кати редовно качва снимки с дъщеря си онлайн, а след като вижда реакциите на последователите ѝ, прави и собствен профил на Кая, който събира хиляди последователи за отрицателно време.

- реклама -