Методи Лалов, Красно село, Росина Станиславова,
Снимка: БГНЕС

Методи Лалов, ДБ: Наблюдавам поведение на Росина Станиславова, което е в разрез с разбиранията ми

Като гражданин и общински съветник очаквам от всеки един човек на публичен пост ясни, категорични и мотивирани отговори за неговото обществено значимо поведение, независимо от коя политическа сила е той.
Още повече очаквам такива отговори от хората от демократичната общност, към която се присъединих преди почти година и половина, за което напуснах поста си на съдия в Софийския районен съд с цел да участвам със собствените си усилия за промяната на обществено-политическите порядки у нас.
Това коментира във Фейсбук общинският съветник от Демократична България Методи Лалов по повод скандалът с разходването на средствата по програма „Патронажна грижа“ в район Красно село.

От известно време наблюдавам поведение от страна на кмета на район „Красно село“ Росина Станиславова, което е в разрез с разбиранията ми.

Изключително много съжалявам! Надявам се тя да е способна да носи отговорност за поведението си, пише Лалов.
P.S. Напомням, че в СОС половината общински съветници получават по 2000 лева месечно за един час работа месечно за уж натоварената си работа в СОАПИ, СОПФ и ОГФМСП. Нещо, срещу което се боря от самото начало като общински съветник и благодарение на което сумата поне беше намалена от 4000 лева наполовина. Коалицията на софрата обаче е постигнала консенсус и продължава да разпределя от тези фондове и по други канали милиони левове годишно. Така се купува комфорт и послушание.
- реклама -