Меркурий във Водолей от утре: започва светъл и успешен период за всички зодии!

Меркурий във Водолей от утре: започва светъл и успешен период за всички зодии! На 11 февруари тази година Меркурий ще премине в знака на Водолея. Това значително ще увеличи силата на тази планета, което ще има благоприятен ефект върху нашия бизнес, финансова сфера, а също така ще помогне за успех в любовта и личностното ни развитие.

Преминаването на Меркурий в нов знак винаги е голямо събитие в света на астрологията. Този път неговият транзит ще бъде много успешен и ще донесе късмет на всички зодиакални знаци!

Ето какво съветват астролозите за този период:

Това е идеалното време за придобиване на нови знания

Първото нещо, което астролозите посочват като важно за периода, е обучението. Меркурий във Водолей и то в такъв благоприятен период като сегашния, ще бъде най-добрият помощник за тези, които искат да научат нещо ново. Астролозите съветват да търсите нови хобита, да четете книги, да гледате образователни видеа в интернет или просто да се учите от по-опитните от вас хора.

Идеално време за срещи и романтика 

Меркурий е планетата на комуникацията, а Водолеят е благоприятен и за общуване, флирт, запознанства, защото стихията му съвпада със стихията на планетата. Периодът е наситен с романтика и пориви за близост. Ако искате да опознаете някой истински, сега е моментът.

Време за смяна на обстановката или промени у дома

В края на зимата се оказва идеалното време да преобразите дома си или да го освежите по някакъв начин Ако отдавна сте искали да обновите интериора, като закупите нови мебели, действайте смело. Меркурий е чудесен помощник по отношение на пазаруването. Пазаруването ще бъде изключително приятно, особено ако наистина имате нужда от нещо и го тъсите отдавна.

Меркурий засилва интуцията ни

Ако внезапно имате трудна житейска ситуация, възникне дилема или проблеми, Меркурий ще ви помогне бързо да намерите решение на всяка трудност. Основното тук е да не забравяме, че комбинацията от логика, опит и шесто чувство е важна. Не разчитайте само на едното, а на цялата съвкупност!

- реклама -
error: Съдържанието е защитено