Мерилин Менсън

Мерилин Менсън: Секс скандалите в Холивуд убиха артистичността на филмите

Мерилин Менсън обяви, че обвиненията за сексуално посегателство ще унищожат завинаги артистичността на Холивуд. Притеснението си скандалният рок музикант изрази в интервю за телевизионния канал Channel 4. Менсън беше попитан каква е позицията му относно лавината от обвинения и как възприема действията на бившата си годеница Роуз МакГоуън, повела всъщност борбата срещу продуцента Уейнстейн.

„Не съм изненадан (че е подходила така – бел.авт), но не знаех особено много за случилото се, докато бяхме заедно с нея. Все пак не ми се иска (обвиненията) да отнемат цялото внимание на света към артистичността на Холивуд и филмите да бъдат унищожени заради това“, коментира Менсън.

Той изтъкна още, че не подхожда с неодобрение към действията на бившата си приятелка, а по-скоро към целия ефект на снежната топка, който се заформи впоследствие.

„Не съм съгласен с целия ефект на снежната топка, защото той може да унищожи живота на много хора, които не заслужават това“, изтъкна Менсън.

Готик певецът, известен със своето нестандартно поведение каза още, че смята за редно да се поставят ясни граници между отделните видове обвинения, защото липсата на такива е „обида“ към хората, които наистина са били жертви на сексуално насилие и тормоз, а преживяванията им се приравняват с „някои далеч не толкова сериозни твърдения“.

„Вбесява ме, когато някой каже „Някой ми подари неприличен подарък“ или нещо от този сорт. Това далеч не е същото, като да бъдеш физически наранен“, сподели още Менсън.

В интервюто си той подчерта също така, че не иска да изразява липса на уважение към хората, предявили обвинения, но че това трябва да се случва пред полицейските власти, а не пред камерите.

„Смятам, че ако имаш да кажеш нещо, то трябва да го кажеш в полицията, а не първо на пресата“, категоричен е изпълнителят.
- реклама -