Мелания Тръмп

Мелания Тръмп вече не носи дрехи от естествена кожа (СНИМКИ)

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп вече няма нито една дреха в гардероба си от естествена кожа, съобщи неин представител пред СNN.

Не се уточнява откога Мелания не носи кожени палта от норка и самур, тъй като те неведнъж са били важна част от тоалетите й.

Мелания Тръмп

Очевидно е, че Мелания Тръмп е ревизирала възгледите си и е решила да премине към изкуствени кожи. Остава неясно какво точно я е накарало да промени отношението си към всичко „естествено“.

Интересът към гардероба на първата дама на САЩ се засили още повече, след като в профила си в Туитър Памела Андерсън публикува писмо, получено от Мелания.

Мелания Тръмп

„Много съм Ви благодарна за изпратеното палто от марката Only Me от изкуствена кожа. Благодарна съм за окуражаващите думи и подкрепата. Те означават много за мен. Заедно можем да вдъхновим повече жени, за да отстояват собствените си убеждения. Благодаря ви за този подарък“, се казва в писмото до Памела Андерсън, която е ревностен защитник на животните.

Актрисата е категорично против използването на естествени кожи в производството на облекло. Когато научава, че любимият дизайнер на Мелания е Марк Бауър (вегетарианец и защитник на животните), Андерсън решава да направи оригинален подарък на Първата дама на САЩ.

Мелания Тръмп

„Толкова съм щастлива, че сте решили да се откажете от естествената кожа. Като първа дама, вие налагате тенденции, които не могат да не повлияят на другите хора в избора им“, пише още Памела Андерсън в писмото си до Мелания Тръмп.

- реклама -