Мелания Тръмп вече е много руса (СНИМКИ)

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп реши да смени цвета на косата си. Тя дебютира с новия си цвят в интервю за Fox News.

Ако първата ви реакция е „Чакай малко, Мелания си беше руса и преди?“ – спокойно, не сте единствени. Само че първата дама на САЩ даде интервю за Fox News, при което се вижда, че косата й е значително по-светла от преди.

А реакциите след появата на госпожа Тръмп с новата й прическа са по-интересни (и забавни) от самата Мелания и монотонното й интервю.

На първо място мнозина я сравниха с актрисата Дженифър Кулидж, позната на широката публика като „Майката на Стифлър“ от поредицата „Американски пай“. Героинята на Кулидж е благодатна за шеги, повечето от които най-вероятно няма да са от най-благоприличните.

Други потребители в социалните мрежи бяха още по-нетактични и оприличиха Мелания Тръмп с порно звездата Сторми Даниълс, която е замесена в секс-скандал с Доналд Тръмп. Както доста нейни колежки, Сторми е пищна и перхидролено руса.

Затова и аналогията може и да не е ласкателна за първата дама, но е неизбежна.

След интервюто на Fox News трети го удариха на политика и на още по-големи крайности и решиха, че косата на Мелания е поредното доказателство за расизма на президента Тръмп, който очевидно харесва жените си много бели и много руси.

Дали целият този шум за една прическа си заслужава? Не е сигурно. Забавно ли е? Определено…

- реклама -