Мелания Тръмп

Мелания Тръмп се появи за пръв път след месец отсъствие

След месец прекарани в сянка, Мелания Тръмп се появи за пръв път на публично място. Първата дама на САЩ претърпя операция на доброкачествено бъбречно образувание преди около три седмици.

Съпругата на американския президент присъства на прием в Белия дом за близките на военни, които са изгубили живота си във въоръжени конфликти.

Тя бе на първия ред в залата, откъдето изслуша кратката реч на съпруга си, но се опитваше да остане максимално „невидима“.

Спекулации за отношенията в първото семейство

Мелания Тръмп

Заради дългото отсъствие на Мелания се появиха различни спекулации – от това, че се е подложила на пластична операция, до това, че се е изнесла от Белия дом. Появиха се и твърдения, че възстановяването ѝ от операцията е по-сложно от описаното от Белия дом.

Тези дни стана ясно, също така че Мелания Тръмп няма да придружава съпруга си на срещата на върха на Г-7 в Канада в края на тази седмица, нито пък ще бъде в Сингапур за историческата среща на върха на Тръмп със севернокорейския лидер Ким Чен-Ун.

„Госпожа Тръмп винаги е била силна и независима жена, която поставя семейството и разбира се здравето си над всичко друго и това няма да се промени заради невъздържани журналисти. Тя е уверена, в онова, което прави, и в ролята си и знае, че останалото са само спекулации”, се казва в специално изявление на Мелания Тръмп относно спекулациите, което бе разпространено от Белия дом.

- реклама -