Мелания Доналд Тръмп Сторми Даниълс скандал твърдения

Мелания Тръмп няма да придружи съпруга си в Давос заради скандал с порно актриса

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп няма да се присъедини към съпруга си, когато се отправя към швейцарските Алпи за ежегодния икономически форум в Давос.

Решението идва след поредица от съобщения за предполагаема връзка между Доналд Тръмп и порно звезда.

Първоначално от кабинетът на първата дама обявиха, че по план трябва да се присъедини към президента.

„По-късно обаче беше преценено, че г-жа Тръмп има прекалено натоварен график и сложна логистика, така че тя няма да пътува до Давос“, каза говорителката Стефани Гришам за DailyMail.

CNN също потвърди, че Мелания е отменила пътуването си до Давос.

Сторми Даниълс

Новината идва точно преди президентът Тръмп да направи първата си публична поява след спирането на финансирането на правителството – период, който включи и многобройни твърдения на звездата за филмова звезда „Сторм Даниълс“, че е имала връзка с Доналд Тръмп през 2006 г.

Wall Street Journal съобщи, че адвокат Трум Майкъл Коен е заплатил $ 130,000 на Сторми Даниълс седмици преди изборите по силата на споразумение, което й забранява да говори за предполагаема сексуална връзка с Тръмп.

Коен предостави изявление на Даниълс, в което се отрича получаването на „пари“.

Адвокатът обяви, че президентът Тръмп категорично отрича връзка с г-жа Даниелс.

 

Сторми Даниълс, която има в актива си повече от 150 филми, заяви, че е срещнала Тръмп в частното му бунгало в хотел Бевърли Хилс през юли 2006 г. по време на голф турнир.

Стефани Клифърд, чието име е Stormy Daniels, заяви в интервю за 2011 г. с InTouch, че е имала сексуална връзка с Тръмп след знаменития турнир по голф.

 

- реклама -