Мелания Тръмп

Мелания Тръмп: Доналд ще се грижи за вас

Съпругата на Доналд Тръмп – Мелания изнесе първата си политическа реч снощи пред конгреса на Републиканската партия, на който съпруга й официално ще бъде издигнат за кандидат-президент.

Тръмп лично представи Мелания пред делегатите, нарушавайки традицията това да става, след като официално бъде избран за кандидат.

RNC in Cleveland 2016

Родената в Словения бивш модел и дизайнер заяви, че съпруга й е талантлив, съчувстващ и непреклонен водач, който ще успее да обедини страната , ако стане президент, предаде Reuters.

Мелания: „Съпруга съм на Доналд от 18 години и познавам любовта му към тази страна, откакто се запознахме. Той е твърд, когато трябва, но той е учтив, честен и грижовен.“

Социалните мрежи обаче бързо хванаха Мелания в плагиатство и тя бе обвинена, че в речта си е използвала думи на Мишел Обама, казани пред конгреса на демократите през 2008-ма.

RNC in Cleveland 2016Изказване за ценностите подхлъзна съпругата на Тръмп. Ето и сравнение на речите на Мелания и Мишел.

Мелания Тръмп 2016-та година

„Моите родители ми създадоха ценностите, че човек трябва да работи упорито за това, което иска в живота. Те ме научиха да показвам тези ценности и морал всеки ден. Това е урокът, който продължавам да предавам и на нашия син. И ние трябва да предадем тези уроци на следващите поколения. Защото ние искаме нашите деца на тази нация да знаят, че единствените ограничения на постиженията са тези на силата на мечтите и готовността човек да работи за тях.“

Мишел Обама 2008-ма година

„Барак и аз сме отгледани с толкова много сходни ценности: тези, че човек трябва да работи упорито за това, което иска в живота, че човек трябва да държи на думата си и да изпълнява това, което е казал, че трябва да се отнасяме с хората с достойнство и уважение. И двамата с Барак построихме животите си, водени от тези ценности и ги предадохме на следващото поколение. Тъй като ние искаме нашите деца – и всички деца на тази нация – да знаят, че единствените ограничения за постиженията са обхвата на мечтите и готовността човек да работи за тях.“

- реклама -