Мелания или Джил?

Мелания или Джил? Американците не си избират първа дама, но така или иначе като си изберат президент, наследяват и първа дама.

Двете дами са неотлъчно до съпрузите си в предизборната кампания. Снощи те блеснаха със своя специфичен стил- Мелания в делови тъмен костюм, а Джил с розово палто, екипирана с черни ръкавици и черна маска.

Мелания Тръмп

Мелания води със сигурност в едно- вече има опит на първа дама. Но дали ще бъде и втори мандат на тази отговорна длъжност не е ясно.

Тя е третата съпруга на Доналд Тръмп. Не е американка, родена е в Словения и изгрява с модния бизнес. Винаги е стилна и диктува модните тенденции не само в САЩ.

Мелания започва кариерата си в модния бизнес на пет годишна възраст.

В последствие изучава дизайн и архитектура в столицата на Словения. На осемнайсет годишна възраст работи за модна агенция в Милан. Кариерата й се развива. Запознава се с най-известните модни фотографи в света. Снима реклами и фото–сесии за списания.

През 1998г., се запознава с Доналд Тръм, който е с 24 години по–възрастен от нея. Искрите прехвърчават веднага, но Мелания отказва да му даде телефонния си номер. “Не съм момиче, което ще даде телефонния си номер на всеки”, споделя тя пред New York Times.

Вместо това тя взима неговия телефонен номер. Три дена по-късно му звъни. През следващата година двойката се появява заедно на много публични места. Участват като гости в предаването на Хауърд Стърн, където Мелания споделя детайли за сексуалният им живот.

През 2005, Мелания и Доналд се женят.

 

Джил е втора съпруга на Байдън.

Джо Байдън се жени за Нийла Хънтър през 1966 г. и им се раждат три деца, Джоузеф „Бо“ Байдън III (1969 – 2015), Робърт (р. 1970 г.) и Наоми (1971 – 1972). Съпругата и едногодишната му дъщеря загиват в автомобилна катастрофа на 18 декември 1972 г., а синовете му са ранени, но се възстановяват напълно. През 1977 г. Байдън се жени за Джил Джейкъбс, от която има една дъщеря, Ашли.

Джил Байдън  е професор и бивш Втора дама на Съединените щати. Тя е подкрепена и военни семейства в Америка, насърчава значението на общински колежи и техническо обучение в рамките на САЩ висше образование, и донесе внимание на превенцията на рака на гърдата.

Г-жа Байдън става все по-любима на хиляди американци заради сдържаните си емоции, интелигентното си изказване и начина, по който се грижи за съпруга си.

Джил също е атрактивна дама като Мелания. През септември тя се появи със специални ботуши, на които беше изписано „Гласувай“.

Камерите не пропуснаха да запечатат този моден избор и снимките веднага обиколиха социалните мрежи.

Марката на ботушите е „Stuart Weitzmann“, а моделът струва 695 долара. За радост на всички, които искат да се сдобият с такива обувки, те не са лимитирана серия и не са направени специално за Джил Байдън.

- реклама -