Тръмп

Мелания и Барън се преместиха при Доналд Тръмп в Белия дом – СНИМКИ

От неделя вечерта Белият дом има двама нови наематели.

Първата дама Мелания Тръмп и синът ѝ Барън в крайна сметка се присъединиха към президента на САЩ Доналд Тръмп

Шест месеца след встъпването в длъжност на съпруга си бившата моделка от словенски произход и техният 11-годишен син се преместиха на Пенсилвания авеню, 1600, съобщи сътрудник на първата дама на САЩ.

Тя остана в Ню Йорк, докато 11-годишният Барън завърши своя CM2 (пети клас) в началното училище (Columbia Grammar and Preparatory School) луксозно училище в Манхатън.

В новата история на САЩ няма случай първа дама да остави съпруга си сам да обитава Белия дом

Барън Тръмп ще продължи образованието си в частно училище в околностите на федералната столица на САЩ. То е епископалното училище „Сейнт Ендрюс” (St Andrews Episcopal School)

Мелания и Барън Тръмп пристигнаха на борда на Еър Форс Едно в компанията на президента на военната база „Ендрюс” в околностите на Вашингтон, момчето си играеше със „спинър” – малък специфичен моден пумпал.

Родителите на Мелания ги придружаваха в това кратко пътуване от Бадминстър в Ню Джърси, където Доналд Тръмп изкара уикенда в голф клуба си.

След пристигането в Белия дом Мелания пусна в „Туитър” снимка на обелиска в центъра на столицата, но видян от един от прозорците на президентската резиденция.

„Очакваме да имаме спомени в новия ни дом! # Преместване“, написа тя в социалната мрежа.

До този момент Мелания Тръмп оставаше доброволно встрани от публичните прояви. Тя рядко бе забелязвана до президента след встъпването му в длъжност.

- реклама -