Меган

Меган не искала да показва бебето си след раждането като Кейт

Херцозите на Съсекс Меган и Хари не мислят да спазят традицията на Даяна, последвана по-късно и от Кейт Мидълтън – да позират с новороденото пред медиите веднага след раждането.

Според тях това не било наложително, тъй като бебето няма да е директен наследник на британския престол

Вероятно раждането ще бъде оповестено с кратко съобщение, а по-късно ще бъде публикувана снимка. Според близки на Меган тя не намирала за необходимо след раждането да става и да се облича официално за няколко медийни снимки, само защото „хората си мислят, че трябва да го направи.

Херцогинята на Съсекс е взела и решение за предстоящото раждане на първото си дете да не се довери на грижите на лекарите на Кралица Елизабет Втора, които определяла като „мъже в костюми“, съобщи „Дейли Мейл“, като се позова на близки източници от двореца.

37-годишната Меган щяла да скъса с традицията и е избрала да роди под грижите на собствен екип, воден от жена лекар.

Гинеколозите Алън Фратинг и Гай Торп – Бийстън, който е най-добрият експерт по високорискови бременности, бяха лекарите, които изродиха и трите деца на херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт. Те са сред най-добрите специалисти в света, но никой от двамата няма да присъства на раждането на Меган, която „любезно“ отказала услугите им.

Разбира се лекарите на кралицата по протокол не могат да бъдат изцяло изключени от раждането и вероятно по протокол ще се намесят „в случай, че нещо се обърка“.

- реклама -