Меган Маркъл

Меган Маркъл съобщи, че е загубила бебе при спонтанен аборт

Меган Маркъл е била бременна, но е загубила бебето. Това призна съпругата на принц Хари, споделяйки, че двамата със съпруга й са преживели много тежко случката. Спонтанният аборт е станал през юли, когато бившата херцогиня сменяла памперсите на Арчи.

„Изведнъж усетих силна контракция. Строполих се на земята със сина ми в ръце и започнах да му пея, за да успокоя и двама ни. Веселата мелодийка беше в пълен дисонанс с усещането ми, че нещо не е наред“, разказа Меган в своя статия, публикувана в сп. „Ню Йорк Таймс“.

„Знаех, че докато прегръщам първородното си дете, аз губя моето второ“, пише още Маркъл.

Меган Маркъл не е имала никакво намерение да живее в Лондон след сватбата си с принц Хари, въпреки ремонта на имението им във Фрогмор. Стойността на ремонта надхвърли 2.4 милиона лири (около 5 245 000 лева), твърди Дейли мейл. Това твърди официалният фотограф на британското кралско семейство Артур Едуард, който наскоро навърши 79 години. Заявката на Маркъл да живее в Лондон глътна огромната сума за ремонт на имението, която беше платена от джоба на британските данъкоплатци. За съжаление след сватбата си с херцогинята, Хари напълно се промени, допълна Едуардс. "Дали заради огромния ремонт, и пълното нежелание на херцогинята да живее в Лондон, Хари напълно се промени след сватбата. Снимам го от бебе, а в последните години той стана толкова кисел, че дори не искаше да говори с мен. Смятам, че за всичко това е виновна Маркъл, която не се слави с добър характер", допълва фотографът. Кралската двойка изкара изолацията по време на коронавируса в Лос Анджелис, където отседна заедно със сина си Арчи в имението на Тайлър Пери за 18 милиона долара в Бевърли Хилс.

Следващото, което си спомня Меган е болничната стая. „Лежа в леглото и държа ръката на съпруга ми. Усещам успокоението от неговата длан и целунах пръстите му. Те бяха мокри от нашите сълзи. Почудих се как ще преживеем това“, споделя още бившата актриса.

- реклама -