Меган и Хари се разходиха боси по плажа – СНИМКИ

Принц Хари и съпругата му Меган събуха обувките си тръгнаха боси по плажа Бонди, по време на тяхното продължаващо дипломатическо турне в Австралия и Нова Зеландия.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се срещнаха със сърфистката общност Уан Уейв и взеха участие във „Флъро петък”, съобщава Би Би Си.

По време на разговора имаше много неонови и цветни огърлици, които насърчават обсъждането на проблемите с психическото здраве.

 

 

 

 

 

Двойката беше посрещната с овации малко преди 08:30 ч. местно време в петък сутринта, когато пристигнаха на плажа Бонди. Той е една от последните им спирки в Австралия.

Там те бяха посрещнати от основателите на Уан Уейв. Хари получи огърлица със сини цветя, която си пасваше с облеклото му, докато съпругата му получи розова огърлица.

Бременната Меган носеше рокля, която отново беше дело на австралийски дизайнер, този път избирайки рокля без ръкави, създадена от Мартин Грант.

Херцогът и херцогинята се разходиха боси на плажа, където седнаха на пясъка в кръг, за да говорят с членове на Уан Уейв.

По-късно Хари се качи на Сидни Харбор Бридж с бивши военни и полицаи пострадали по време на служба, участващи в годишните спорни игри, организирани от принца.