син

Меган и Хари показаха на света сина си – Снимки, Видео

Херцогът и херцогинята от Съсекс показаха на света новородения си син.

„Той има най-благият характер, наистина е спокоен, той е мечта“, заяви Мегън.

А принц Хари се пошегува: „Не знам от кого го е наследил“.

Двойката потвърди, че ще представи осмия пра-внук на кралица Елизабет по-късно.

„Това е магия, това е невероятно. Наистина съм щастлива. Имам двамата най-добри мъже в света, така че съм наистина щастлива”, допълни херцогинята на Съсекс.

А съпругът й добави: „Страхотно е. Бащинството е невероятно. Изминаха само два и половина дни, три дни, но ние сме толкова развълнувани, че имаме своето малко пакетче радост“, заяви още принц Хари.

Запитан на кой родител прилича бебето, той каза: „Всички казват, че бебетата се променят толкова бързо, така че кой знае.“

Бебето се роди на 6 май в 05.32 часа сутринта, но за раждането му бе съобщено чак в следобедните часове. Новороденото тежи 3.2 килограма.

Баща му – принц Хари, присъствал на раждането, за което не се съобщава къде се е случило. Според някои британски медии Меган е родила в дома си, други са на мнение, че херцогинята е била настанена в болница заради преносването на детето си.

Двойката разреши на американския телевизионен канал CBS да излъчи на живо представянето на новороденото си в двореца Уиндзор, заедно с британските медии, което подразни журналистите на острова.

 

- реклама -