сн. БГНЕС

Меган Фокс е в София за снимките на първия филм в Европа след блокирането

Супер звездата Меган Фокс е в София, забелязаха бдителни фенове, след като актрисата пусна свое стори от България в профила си в Инстаграм преди няколко дни.

Днес от „Millennium Media“ обявиха, че са започнали снимките на продукция на „Till Death“ с участието на Меган. Лентата се снима във филмовите студия на компанията „Nu Boyana“.

сн. БГНЕС

Австралийският режисьор S.K. Дейл ще режисира трилъра по сценарий, написан от Джейсън Карви. Филмът е обнадеждаващ знак за рестарта на продукциите в Европа, като ще бъде първата американска продукция, която се снима в „Nu Boyana“ след като пандемията COVID-19 спря голяма част от филмовата индустрия.

сн. БГНЕС

Сюжетът разказва за Ема, изиграна от Фокс, която се озовава насред сцена за отмъщение и е оставена с белезници до мъртвия си съпруг. Неспособна да се освободи, тя трябва да намери начин да оцелее, когато пристигнат двамата убийци, за да завършат работата.

Заедно с Фокс във филма са и Иойн Макен, Калън Мълви и Джак Рот. Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик („Аквамен“) ще продуцира заедно с други продуценти от „Millennium“, между които и Лес Уелдън и Танър Мобли.

сн. БГНЕС

За да могат снимките на гостуващата американска продукция да протекат безопасно в съответствие с процедурите за безопасност на COVID-19, местните разпоредби, както и указанията на SAG, „Millennium“ заяви, че работи с българското правителство и Министерството на здравеопазването.

Някои от тези мерки включват задължително тестване за коронавирус на актьорите и екипа както преди, така и по време на производството и снимането, социална дистанция на снимачната площадка и носенето на маски от целия персонал зад камерата.

- реклама -
Flashlight gif 640×90