мъже срещу жени

Този петък мъжете и жените на два фронта: Стоичков и Лариса Ренар

Този петък мъжете и жените ще могат да прекарат поотделно времето си. Едните в компанията на футболните легенди, които ще гостуват на шоуто на Христо Стоичков, а нежния пол ще може безплатно да черпи опит от руската психоложка Лариса Ренар, която ще учи дамите как да правят успешен бизнес или пък как да направят мъжа си милионер.

За мача на звездите „50 години номер 8“ билетите варираха от 18.88 лв. до 148.88 лв. Не случайно цената завършва на 88 ст. Тя е символична, заради номера, с който Камата играеше. На Стадион „Васил Левски“ ще излязат легенди като Марадона, Ромарио,  Карлос Валдерама, Джанфранко Дзола и още знаменитости от футбола.

По същото време нашумялата със своите бестселъри руска писателка за жени ще играе зад гърба на мъжете като учи половинките им как да станат по-успешни в бизнеса и живота. Ако лекцията в петък е безплатна, то в събота и неделя Ренар, заедно с българската си последователка Наталия Кобилкина ще разкриват тайни на женската сила срещу сумата от 1200 лева. Толкова струва двудневния курс „Бизнес по женски“.

- реклама -