Казанлък младежи, марихуана, полицай,, Пловдив шофьор, пистолет, ТИР, АМ "Хемус"
сн. БГНЕС

Мъж е загинал, а двама възрастни и едно дете са с опасност за живота след инцидент на пътя Бургас – Елхово

Мъж е загинал, а двама възрастни и едно дете са с опасност за живота след инцидент на пътя Бургас – Елхово. Това съобщи Цветелина Рандева, говорител на ОДМВР – Бургас. Инцидентът е станал на 5 юни т.г. около 22.20 часа на пътя Бургас – Елхово при км 80 до с. Константиново.

Възниква челен сблъсък между лек автомобил “Фолксваген Туран”, с бургаска регистрация, управляван от 30-годишен мъж от Бургас и лек автомобил “Опел Зафира”, с бургаска регистрация, управляван от 44-годишен мъж, също от Бургас. От катастрофата на място загинал водачът на лекия автомобил “Опел Зафира”.

В УМБАЛ – Бургас са откарани: водачът на лекия автомобил “Фолксваген Туран” и пътуващите в лекия автомобил “Опел – Зафира” – 23-годишен от Бургас и момиченце от Бургас на 4 години и 8 месеца. И тримата са настанени в отделението по реанимация на УМБАЛ – Бургас с диагноза „Политравматизъм“ и с опасност за живота.

Причини за инцидента: водачът на л.а. “Фолксваген Туран”, движещ се от Бургас към Елхово, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещия се към Бургас в собствената си лента лек автомобил “Опел Зафира”.

Източник: Агенция Фокус

- реклама -