Мая Манолова спящи акции приватизация концепция

Мая Манолова: Следващата седмица ще подпишем споразумение с Отровното трио за общо явяване на изборите

„Следващата седмица ще подпишем споразумение с Отровното трио за общо явяване на изборите, което е част от обединението на извънпарламентарните сили срещу статуквото. Други стъпки са общо наблюдение на изборите и паралелно преброяване, така че заедно да си пазим изборите и с партията на Слави Трифонов. Надявам се, че ще имаме общи действия и преди изборите, но е важно и споразумение за ценностите и приоритетите след изборите, за да има критично мнозинство в следващия парламент.“ Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова в предаването „Годината“ по Дарик радио.

Манолова е категорична, че „Изправи се.БГ“ няма стане партия и е партньорска мрежа, която включва инициативни комитети, граждански организации, експерти и партии, извън статуквото на настоящото Народно събрание – ДБГ, „Волт“, Земеделски народен съюз, социалдемократи, движението на Татяна Дончева и Нова алтернатива. При нас има и леви, и десни, и партийни, и безпартийни. С протегната ръка сме за обединение към другите политически субекти, които са извън статуквото, обясни тя.

Относно удължаването на противоепидемичните мерки Манолова заяви, че правителството изостава и не управлява здравната и икономическата криза. Подигравка е на хората да се дават по 24 лв. на ден, предвид лобистките закони, приемани в парламента и гласуваните бонуси за държавните чиновници. Тази криза показа с лупа тежките пороци на управлението на Борисов, категорична е тя.

- реклама -