Мая Манолова

Мая Манолова плаши със съд Бойко Борисов

„Ще дам премиера Бойко Борисов на съд. Ще се видим в съда, г-н Борисов.“ Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова на брифинг днес.

Заявката да съди премиера Манолова отправи, след като няколко часа по-рано Бойко Борисов обяви подготвян от БСП сценарий за купен вот в ромските махали. Премиерът заяви още в ефир, че братя Галеви помагали на Манолова, въпреки че са обявени за издирване.

„Срам ме е от премиера на България. Гнус ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес”, коментира Манолова.

„Той, човекът, който пусна, извинявайте, допусна братя Галеви да се укрият от правосъдието и да напусната страна, в национален ефир призна, че те са фактор в кметските избори в София. Всичко това са долни лъжи, грозни внушения, клевети, направени от един премиер, разтресен от страх„, заяви Манолова.

Според нея очевидно страхът да загубиш София е изключително лош съветник и затова в нарушение на закона, премиерът лично влязъл в предизборната кампания.

„За да се види кой е кметът, кой е истинският кмет, кой управлява София. Неговата намеса в последната фаза на кампанията е и оценка за начина, по който се справя госпожа Фандъкова в тази предизборна кампания. Е, маските паднаха. Ясно е кой се бори за властта в София – със зъби и нокти, с всички средства”, каза Манолова.

Що се отнася до „човека с Б.”, Манолова призова премиера „да се отърси от страха, който го е обзел и да назове ясно всички имена, които има предвид“.

- реклама -