Манолова

Мая Манолова обяви на протест, че ще участва в следващите парламентарни избори

Недоволни от социалната политика на правителството, водени от Мая Манолова протестират днес под прозорците на Министерския съвет. На ларгото бяха поставени бели столове, тъй като протеста бе обявен като седящ.

Симпатизантите на Манолова от платформата Изправи се.бг блокираха и движението на кръстовището на бул. „Дондуков“ и „Цар Освободител“.

Манолова обяви 19 мерки за 19 месеца срещу COVID-19.

С тази инициатива тя ще се яви и на следващите избори.

„Имаме план. Предлагаме тези 19 мерки контра-COVID-19, с които за следващите 19 месеца, до края на 2021 г., ще съживим икономиката след срива с коронавируса. Поне толкова време ще е необходимо държавата да излезе от кризата, която се дължи не само на COVID-19, но и на управленската немощ на „Борисов-3″. Борисов не е единствен, алтернатива има“, декларира Манолова пред своите симпатизанти.

По първата цел – възстановяване на работните места – Манолова обяви Национална програма „Работа за всеки“ чрез фокусирани усилия на държавата да стимулира откриването на нови работни места в над 320 хил. микро- и малки фирми, които да наемат нови работници.

Като втори приоритет на програмата си Манолова обяви подпомагане от държавата за създаване на семейни стопанства и за подпомагането със земя и пари на всички, които искат да се занимават с отглеждането на традиционни култури и животновъдство.

Към протеста се присъединиха и майките от „Системата ни убива“, които недоволстват от „стопираната реформа в социалната система“.

- реклама -