Мая Манолова: Гласувах за промяна на модела на управление в София

Гласувах за промяната, това е основната ми кауза в тази кампания. Промяна в модеа на управление на София, – както искаме чист и прозрачен въздух, така искаме и чисто и прозрачно управление, затова гласувах за промяна в модела на управление, съобщи кандидатът за кмет Мая Манолова, след като гласува в столицата.

„Гласувах за София с грижа за хората, за младите, за децата, за възрастните; за по-добър живот на всички, а не само на малка група приближени. Гласувах за това София да бъде подредена и модерна европейска столица“, допълни Манолова.

Виждам, че пред секциите има опашки, има много хора – и възрастни, и млади – със сигурност сега ще има висока активност. Призовавам хората да гласуват – всеки един столичанин да даде своя глас, защото имаме нужда от активност и промяна, а промяната може да дойде само с висока активност, смята Манолова.

На въпрос кое ще е първото нещо, което би направила, ако стане кмет на София, Манолова отговори, че ще отвори Общината за гражданите. „Първо мислех, че ще приемам само първия ден, после три дни, но сега предвид натрупаните проблеми и неглижирането на гражданите, ще отворя за еда седмица общината за гражданите и ще ги приемам всеки ден. Ще махна и магнитните карти от входа така, че те да могат да влизат спокойно в общината“, завърши Манолова.

- реклама -