Матю Пери се реши – сгоди се на 51 г.

Звездата от „Приятели“ Матю Пери никога преди не е бил женен. От 2006 до 2012 г. той имаше връзка с актрисата Лизи Каплан, но сватба нямаше. На 51-годишна възраст американецът иска да промени това. С Моли Хоровиц той смята, че е намерил най-подходящия човек за това.

„Реших да се сгодя“, каза той пред „Пипъл“. „За щастие, в момента излизам с най-страхотната жена на планетата“, обясни се нежно на половинката си актьорът, признавайки, че сватба ще има. Пери все още не е разкрил обаче подробности за сватбените планове.

Двойката е заедно от 2018 г. На 29 години Хоровиц е с 22 години по-млада от известното си гадже. Слухове за раздялата се появиха през май 2020 г. – всъщност нищо повече от спекулации. Така че сега годежът предстои.

Преди това Пери е имал връзка с Джулия Робъртс. Преди шестгодишната му връзка с 38-годишната Лизи Каплан, звездата от сериала е излизал и с Ясмин Блийт.

Актьорът стана известен с ролята си на Чандлър в култовия сериал на САЩ „Приятели“, който се появи през 90-те години. Матю Пери ще се срещне със старите си колеги през пролетта на 2021 г. Поради коронакризата събирането бе отлагано няколко пъти. Заедно с Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Льоблан и Дейвид Шуимър, той ще заснеме специален епизод на сериала. Снимките трябва да се осъществят в началото на март, както самият Пери обяви в Туитър.

- реклама -
Flashlight gif 640×90