Костенец убийство Стоян Зайков Милена Шишкова

Мъртвият съсед на издирвания Чане от Костенец бил негов съдружник, прострелян е в брадата

42-годишният Валентин от Костенец, който е братовчед и съсед на издирвания за убийство Стоян Зайков, е убит, каза главният секретар на МВР Ивайло Иванов, цитиран от „24 часа“.

Той е бил застрелян с изстрел в брадата, а Зайков е подозиран за смъртта му, но оръжието е различно

Първоначалният оглед показал, че няма следи от насилие, но в последствие се оказало все пак, че мъжа е прострелян.

Той видян жив за последно около 18 часа вчера. Според източници на „Хоризонт“ от МВР убийството е извършено с ловна пушка, която към момента не е открита.

Жертвата не е имала връзка с Милена Шишкова, за чието убийство Зайков е търсен от петък. На този етап не може да бъде направена връзка между последното престъпление и издирвания Стоян.

„Към този момент нямаме никакви категорични доказателства, които да твърдят, че заподозреният извършител на първото убийство е автор на второто. Има роднинска връзка. Трети братовчеди са. Беседвали с убития. Той не е имал никакви притеснения, които да сподели с нас. Категорично е заявил, че в неговата къща няма никой. Дали го е използвал като ятак, само може да гадаем. Нямаме никакви данни от убития, който е намерен днес, да е имал интимни взаимоотношения с убитата преди време”, заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Районът край къщите им в Костенец е блокиран от полиция.

- реклама -