Мартин Петров

Мартин Петров нападна Гонзо и Лечков, Гонзо отвърна

Бившият национал Мартин Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов, атакува Георги Иванов и Йордан Лечков. Това съобщи dsport. Иванов води България в два мача от Лигата на нациите – равенствата с Гибралтар (1:1) и Грузия (0:0).

„БФС са незаинтересовани, всички знаем каква оценка си поставиха – 6. Няма какво да коментираме. Нещата се нареждат, истината и правдата ще възтържествуват“, заяви Петров. „Не знам как да коментирам изказването на Лечков. Първо, второ, трето полувреме, дузпи… Нещо да каже, понеже ние сме казали нещо и човекът с шарените ризки веднага и той да се изкаже. Какво ще рече първо полувреме, второ полувреме, че и 7 години?“, добави той.

„Гонзо, ще ме извинява, но го смятах за моралист и човек с достойнство, но явно бързо се е оплел в техните мрежи. Не може след мача да оплюеш тотално отбора и да казваш, че те не стават за нищо, а на другия ден си им треньор. Как ще ги мотивираш тези момчета? Просто нямам обяснение“, коментира Петров. „Гонзо, когато беше директор в Локомотив Пловдив, каза, че това управление трябва да се изкорени. Той преди един мач на националния отбор, когато с Бербатов бяхме седнали зад президента, също ни потвърди, че „тези трябва да се изметат“, но не можел нищо да направи. Миналата година на бенефиса на Ботев Враца ми го потвърди лично. На такива хора казвам фурнаджийска лопата. Въртиш се, за да се нагаждаш“, завърши Мартин Петров.

Гонзо: Мартин Петров да поработи малко

„Той завалията, след футболната си кариера, не се е занимавал с футбол. Няма как да му обяснявам на него. Той не знае аз какво съм казвал на футболистите. Само гледам и слушам как те ще управляват. Не съм видял да имат някаква управленска система. Първо трябва и те да отидат да поработят някъде, дори като сервитьори, да поносят таблата. Да видим дали ще могат да носят таблата. Аз не съм президент на БФС, за да коментирам дали ще има конгрес, или няма да има“, отвърна Гонзо. Георги Иванов говори в предаването „Арена спорт“ по БНТ.

Георги Иванов беше категоричен, че няма да остане като селекционер на националния тим. „Няма шанс аз да съм селекционер, моята функция е друга. Аз казах, че футболистите толкова си могат, защото това бяха хора, които играят малко и аз съм преценил, за да кажа това. Аз мога да кажа каквото си искам и ако видя Мартин Петров, ще му кажа в очите какво мисля за него“, завърши Гонзо.

- реклама -