март

Март ще бъде изключително вълнуващ месец за ето тези три зодии

Започна ли вече лудо за вас Март? Месецът стартира с ретроградното лунуване на Меркурий обратно в ексцентричния Водолей на фона на преминаването на Венера в нейния чувствен знак на владението – Телец.

Този март ще бъде най-добрият месец за три зодиакални знака – Овен, Телец и Козирог Така, че представителите на тези зодии определено имат какво да очакват с нетърпение.

Овен: Празнувате вашата магическа слънчева революция

След 21-ви март влизаме в зодиака на Овен. Пролетното равноденствие е освобождаващо време за вас, да не говорим, че това ви е и невероятно необходимо. Вашият рожден ден ще бележи началото на съвсем нов сезон – на надежда, радост и топлина след дългия и суров зимен сезон. Това е отлична възможност да започнете отново. Ако има нещо ново, върху което бихте искали да започнете да работите, новолунието на този месец ще ви помогне. Венера в Телец ще отвори втория ви дом на пари, ценности и чувствени наслади. Съвместната връзка с Уран обаче може да предизвика внезапни епифании и неочакван хаос, така че бъдете нащрек.

Телец: Чака ви сладка и много нужна почивка

Венера, вашата неустоима планетарна владетелка и богиня на любовта, се прибира този месец у дома, скъпи Телци. Нажежаващата връзка между Венера и Уран може да доведе до изненади, особено по отношение на вашите ценности, отношения и чувство за сигурност. Не се притеснявайте – Уран преминава през вашия знак от доста време, така че това не нещо, с което няма да можете да се справите. Истината е, че точно това се опитва да направи Уран – да ви освободи от нещата, които вече не ви служат. Меркурий ще влезе отново във вашия кариерен сектор този месец, така че не забравяйте да проверявате двойно, а дори и тройно работата си, за да се застраховате от грешки.

Козирог: Започвате да гледате нещата от светлата им страна

Усещате ли как ви става по-леко и се освобождавате от товарите? Вашият сериозен планетарен владетел – Сатурн ви дава почивка този месец. През май той ще се превърне в непокорен Водолей – втория ви дом на доходи, ценности и собствена стойност. Не забравяйте да продължите да изпълнявате всичко, което сте научили през последните няколко години, особено след като Сатурн ще направи обрат в следващите месеци. Венера ще влезе в чувствения Телец и вашия изразителен пети дом на любов, романтика и креативност, което означава, че ще върне и вдъхновението ви.

- реклама -