Март е под влиянието на карта Таро – Колелото на съдбата

Март е ключов месец от годината – носи обновяване, промени, начало на нов етап, внезапни, неочаквани събития, проява на съдбата, нови възможности, които трябва да бъдат уловени.

Възможен е неочакван обрат на събитията, верига от неочаквани събития,

бързоразвиващи се събития, промяна на посоката, нови преживявания, събития, които ще променят хода на нещата.

Много неща ще бъдат задействани, а ефектите от това скоро ще се видят.

Периодът още носи нестабилност, период на възходи и падения, съдбата е извън нашия контрол.

Колелото на съдбата основно представлява реколтата от това, което сме засаждали в миналото.

Въпреки оптимистичното си значение, тя не предполага просперитет, късмет и богатство от Нищото.

Всичко е свързано с действията, които сте предприели до момента.

Ако сте подготвили почвата, правейки разумни избори и сте работили усилено по проектите си, целите ви ще бъдат реализирани.

Посяхте и поливахте плантацията си, сега е време да пожънете своите плодове. Ако обаче сте бездействали или сте действали безразсъдно, реколтата ви може да не е най-добрата.

Колелото на съдбата е знак, че в живота ни настъпват промени. Започва нов етап, прави се важен пробив за нас. Колелото на съдбата показва, че всичко, което се случва в живота ни, е подчинено на закона за цикличните промени. Колелото се върти, понякога ни дава щастие, успех, нови възможности, друг път носи загуби, неуспехи, страдание, но такъв е животът, понякога непредсказуем и пълен с промени. Може също да означава благоприятен и изненадващ обрат на събитията, който по чудо ще промени живота ни.

Когато се появи възможност, трябва да сте добре подготвени да я грабнете. Този голяма тайнствена аркана носи оптимизъм и обявява, че късметът ви може да се промени към по-добро. Така че, тъй като колелото винаги се върти, циклите в живота ни са съставени от движение нагоре и надолу: те започват и завършват и след това започват отначало.

- реклама -