Мария Грънчарова

Мария Грънчарова пусна новото си парче „Безкрайност“

Ефирно красива и талантлива, Мария Грънчарова продължава да ни радва с качествена българска музика. Доказателството е новата песен на певицата, която вече се завъртя по радиата и музикалните телевизии. „Безкрайност“ е лично откровение на самата Мария за любовта, а зад завладяващата музика стои един от най-известните съвременни композитори – Мага.

Това е второто парче, което Мария пуска в рамките на година след римейка на популярния хит на Мариус Куркински от близкото минало Ти-ри-ри-рам. mgrancharova_bezkrainost1В него тя не изневерява на стила си да бъде секси, без да натрапва вулгарност и пошлост. Пее за онази любов и раздяла, която всеки от нас е изживял поне веднъж.

Красотата на българската природа във видеото

За естествен декор на видеото към песента, певицата избира красотата на родната природа. Клипът е сниман край морето, в местността Шкорпиловци. Това е най-дългата и широка плажна ивица в България, която е известна на любителите на дивите плажове и екстремните спортове.

Екипът се спира именно на Шкорпиловци, защото атмосферата в края на лятото там чудесно кореспондира с лиричните чувства, за които Мария пее.

Специално за читателите на Flashnews, певицата даде кратко интервю:

Мария, през последните години издаде няколко сингъла. Може ли почитателите ти скоро да очакват и албум?

Няма смисъл на този етап да правя албум, имам три и какво от това. Мисля,че в днешно време е и по-рентабилно да се пускат само сингли, през определен период от време.

Работиш с доста тесен екип от творци. Мислиш ли да поканиш в бъдеще и повече хора, а защо не и самата ти да участваш в процеса?

Не е много тесен кръга от хора, с които работя, но да определено новите ми проекти включват още талантливи колеги и приятели, но за тях ще говорим през новата година. Аз съм автор на всичките текстове, за композиране още не съм се престрашила да опитам, но може би през новата година, това ще е моето ново предизвикателство.

mgrancharova_bezkrainost3

И още за „Безкрайност“. Концепцията, около която се обединява екипът на режисьора Димитър Дачев е да покаже двете състояния на сила и уязвимост на главната героиня.

mgrancharova_bezkrainost4Артистичен дебют във видеото прави и 9-годишната Вера Богданова, която е възпитаник на театралната школа на Ицко Финци. Мария и малката Вера пресъздават чрез персонажите си състоянието, в което се опитваш да погледнеш на сегашното си „аз“ през собствените си детски очи.

Снимките на видеото продължават два дни през прекъсване

Така режисьора използва естествената светлина в различните часове на денонощието за да пресъздаде по специфичен начин катарзиса на героинята.

Арт директор на продукцията е Стела Костова, а въздушните кадри са дело на Николай Нечев.

Новото видео към песента „Безкрайност“ може да видите тук:

 

- реклама -