Мария Бакалова не успя да спечели Оскар, статуетката грабна Юн Йо-Джонг-ВИДЕО

Мария Бакалова не успя да спечели Оскара за поддържаща роля. Статуетката спечели Юн Йо-Джонг за „Минари“. Тя е първата корейка, номинирана за актьорска награда от американската филмова академия.

Американският актьор Брад Пит оприличи Мария Бакалова на Мерилин Монро и заяви, че ще бъде голяма звезда някой ден. Той заяви това при представянето на номинираните в категорията.

„Добре дошла, Мария“, красноречиво добави той.

В интервю след церемонията Бакалова сподели пред журналисти, че е научила, че трябва да се осмелява да мечтае и да действа. „Трябва да сме по-добри, да се подкрепяме повече. Имаме нужда от повече различни лица, различни екрани на екрана. Много е трудно да се прави комедия, мислех, че е лесно и забавно, но всичко е тайминг. Трябва да си смел и да рискуваш“, каза българката.

)

 

Юн заяви в речта си, че „Оскарите“ за нея са предаване по телевизията и че не може да повярва, че сега стои на сцената със статуетката в ръка.

Бакалова бе номинирана за участието си в лентата на Саша Барън Коен – „Борат 2“, където изигра ролята на Тутар Сагдиев – дъщеря на Борат. Бургазлийката беше номинирана редом до големи имена като Оливиа Колман, Глен Клоуз, Аманда Сийфрид и Юн Йо-Джонг.

Би Би Си: Мария Бакалова изглеждаше невероятно

Звездата от „Борат”2 изглежда беше измислила най-лесния начин да се спазва двуметрова социална дистанция като облече рокля с широчина шест метра.

Всъщност роклята на „Louis Vuitton”, която носеше младата актриса е направена от 100 метра тюл – лек мрежест материал – съчетан с дълбоко V-образно деколте, украсено с диамантена огърлица.

Номинираната за най-добра актриса в поддържаща роля изглеждаше невероятно, докато ходеше по червения килим, и честно казано, всички се радвахме, че Бакалова най-накрая получи шанса да покаже по-бляскавата си страна.

Ролята й в „Борат”2 беше пълна противоположност – тя включваше всичко: от интервюиране на Руди Джулиани в хотелска стая до участие в множество груби сцени (ще знаете, ако сте гледали филма). Ако някой спечели от появата на червения килим тази година, това е Мария.

- реклама -