Марин Захариев, кандидат за евродепутат от ГЕРБ: Трябва да се залага на делата, когато очакваш победа

„На тези избори ние показваме какво реално сме направили. Точно на делата смятам, че трябва да се залага, когато очакваш победа. И аз не се съмнявам в победата, която предстои на 26 май“. Това заяви в Златоград кандидатът за член на Европейския парламент Марин Захариев.

Той проведе среща с жители на общината заедно с председателя на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, с Недялко Славов – областен управител и общински ръководител на ГЕРБ в Златоград, и с кмета на общината Мирослав Янчев.

Според Захариев две са ключовите думи от изказването на Манфред Вебер на голямото събитие на ГЕРБ в арена „Армеец“ – уважение и солидарност.

„Смятам, че той даде много силен знак за уважението, което е завоювало правителството с премиер Бойко Борисов, представителите на ГЕРБ в Народното събрание и в Европейския парламент.  Да си част от най-голямото семейство, от най-добрите, от победителите е много важно. И аз съм сигурен, че след изборите ще сме с много по-голяма тежест и като евродепутати, и като правителство, ако сме победители и сме мотивирали повече хора да гласуват“, посочи кандидатът за евродепутат.

По думите му коалицията на ГЕРБ със СДС се възприема много добре, защото те носят автентичната енергия от началото на демокрацията.

- реклама -