сн. БГНЕС

Марешки към опозицията: Уважаеми другари, гответе се за поредна изборна загуба

Лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки с поредното провокативно изказване от парламентарната трибуна. „Уважаеми другари, гответе се за поредна изборна загуба“, обърна се Марешки към опозицията.

С декларацията от името на ВОЛА Марешки успя да обиди БСП и да разсмее председателя на НС Цвета Караянчева.

„Преди месеци подписахме проекта за нова Конституция, а вчера започна дебата с всички специалисти. Няма да се спирам с всички глупости, които се изказаха по наш адрес, че бетонираме управлението. Вкарването на дебат в зала не дава мандат на никоя партия. Единственото, което направихме е да дадем шанс на експертите и алтернативните идеи, но и това не видяхме, каза Марешки в декларация от името на ПГ о допълни:

Тази сутрин разбрах защо – изказването на проф. Пламен Киров, който представя себе си за острие на Радев и БСП и конституционен експерт, ми показа, че дебилизмът се е вселил в някои хора, разкри лидерът на ВОЛЯ.“, каза Марешки.

Той направи твърдение, че ако броя на народните представители се намали от 240 на 120, всички партии с около 4-5-6% няма да влязат в НС. Това е нелепо и невежо твърдение. За всеки е ясно, че ако депутати станат 120, ние от ВОЛЯ например, ще имаме 4 души, а не 12, категоричен бе той.

Най-вероятно това е поредният кадър, стигнал до висини, не заради качествата си, а заради партийната принадлежност, коментира Марешки.

 

- реклама -