Марешки

Марешки: Ще подкрепим правителство на ГЕРБ, ако са готови да изпълнят програмата ни

ВОЛЯ има програма с три основни точки, касаещи бизнеса и младите хора в България. Ще преговаряме с тези, които са готови да преговарят по нашата програма. Това заяви лидера на партията Веселин Марешки.

„Ще говорим с ГЕРБ ако ни потърсят и ако постигнем договрка за смазване на картела на горивата и нисколихвени кредити за млади образовани хора“, допълни той. И бе категоричен, че при изпълнение на тези условия биха подкрепили правителство на партията победител на вота, защото държавата няма нужда от хаос.

Самият Марешки заяви, че няма амбиции да става министър на каквото и да било.

Бизнесменът дали 200-300 хиляди за предизборната кампания

Запитан дали гледа на това като бизнес инвестиция в политическото си бъдеще, Марешки заяви, че е достатъчно богат за да му се налага да избива тези пари. „Аз не съм като останалите. Ние последните 25 години това наблюдаваме в България – разни хора правят големи кампании с инвестиции, а след като влязат във властта многократно си избиват тези средства. ВОЛЯ е различна, при нас е точно обратното“, категоричен бе той.

Веселин Марешки

„Всички ще станете свидетели на мъдростта и красота, която ще вкараме в Парламента. За съжаление няма да имаме голямата сила, с която от раз да приключим с корупцията в България, но това е първата крачката, с която смятаме да продължава напред“, уточни Марешки.

- реклама -