Марая Кери

Марая Кери се втали до неузнаваемост

Марая Кери се е вталила значително, което потвърждава до голяма степен информацията, че е претърпяла операция за свиване на стомаха. Миналата есен се появи подобна информация, която така и не бе потвърдена от певицата. Но фигурата ѝ днес е красноречиво доказателство.

Поп дивата бе снимана на романтична вечеря с младото й гадже – танцьора Браян Танака, облечена в къса черна рокля, която разкриваше заслабналата ѝ талия. Близки до певицата разкриват, че тя винаги е била почитателка на заоблените форми, но в последните две години теглото ѝ драстично се покачи.

Марая се решила на стъпката заради подигравателни коментари

Фенове на звездата започнаха сериозно да критикуват новата ѝ фигура, след като тя изнесе поредица от концерти в Лас Вегас. Наедрелите форми на певицата трудно се скриваха в сценичните ѝ костюми, а самата тя почти спря да танцува.

Според папарашките издания зад Океана, Марая е отслабнала поне с 20 килограма. Тя многократно е споделяла, че никога не се мери на кантар, защото това ѝ действало стресиращо.

„Познавам кога съм напълняла само по дрехите си – слагам рокля, която съм обличала преди 3 години и ако трудно се вмъквам в нея – отговорът е ясен. Не разбирам защо хората очакват да съм слаба – аз вече не съм млада, освен това съм висока жена с едра костна система и е нормално да тежа повече„, разказа преди време 48-годишната певица.

За хирургическата интервенция за свиване на стомаха я открехнал бившият ѝ годеник – милиардерът Джеймс Пакар. Самият той се подложил на подобна оперция и редуцирал значително теглото си.

- реклама -