Марая Кери

Марая Кери се подложи на операция за свиване на стомаха

Марая Кери е взела драстични мерки за намаляване на теглото си. Холивудски репортери твърдят, че поп дивата се е подложила на операция, с която да свие стомаха си.

Решението певицата взела, след като й омръзнало да я взимат на подбив заради наедрялата й фигура. В последните няколко години певицата развали леко фигурата си и започна да трупа в областта на ханша и корема.

Излишните килца й пречат да танцува

През последната година, Марая Кери изнесе поредица от концерти в хазартната столица Лас Вегас. В публичното пространство обаче се появиха видеа, на които се вижда, че певицата е трудно подвижна и не полага особени усилия в танците.

Тя се притеснила за здравето си, освен това започнала да се депресира от подигравките по нейн адрес, които заливат мрежата.

Според медиите зад Океана, операцията на дивата е била преди един месец и тя вече виждала първите резултати по фигурата си.

https://www.youtube.com/watch?v=ODDmZeAr8t4

Неотдавна певицата се раздели с годеника си – милиардера Джеймс Пакар. Тогава се оказа, че тя поддържа тайна връзка с един от младите си танцьори Браян Танака.

- реклама -