Елън Дедженерис
сн. БГНЕС

Марая Кери се обяви за жертва на тормоз от Елън Дедженерис

Елън Дедженерис беше обвинена в „тормоз“ над Марая Кери заради старо гостуване в токшоуто й. Певицата сподели, че е била бременна по време на интервюто през 2008 г. и не е била готова да разкрие новината, но Елън е имала други идеи. Тя спретнала „шега“ на Марая, като я накарала да пие алкохол, знаейки, че нейният отказ ще „потвърди“ слуховете, които циркулирали по това време.

Изпълнителката, която в момента е на 50 години, заяви, че тогава е била накарана да се чувства „изключително некомфортно“ от водещата, която в момента е под обстрел заради „токсичната“ атмосфера зад кулисите.

Кадрите бяха прегледани от една от най-големите звезди на Канал 9, Силвия Джефрис, която предприе незабавна атака срещу 62-годишната комедийна звезда, заявявайки, че това е „най-грозното нещо, което е виждала да се случва в ефир“.

Самата Марая каза, че „трудно се е справила с последствията“.

Вече има и повдигнати въпроси за бъдещето на Елън по Канал 9, след като шоуто й бе изтеглено в последния момент и заменено от „Отчаяни съпруги“. След като „Уорнър Медия“ проведе вътрешно разследване по обвинения в расизъм и тормоз към персонала на шоуто, направени от бивши служители, Канал 9 реши да извади шоуто на Елън от графика.

сн. БГНЕС

 

Твърди се, че дискусиите между Nine и Warner Bros. относно правата за излъчване за предстоящия сезон, който започва следващия месец, продължават.

- реклама -