Марая Кери
сн. БГНЕС

Марая Кери разкри стряскаща истина за семейството й

50-годишната певица Марая Кери разкри в интервю за Опра Уинфри травматични истории с роднините си, включително как по-голямата й сестра се опитала да я продаде на сутеньор, когато Марая била на 12.

Опра дори почете откъси от мемоарите на певицата „Смисълът на живота за Марая Кери”, която трябва излезе скоро и се очаква да предизвика бурни реакции

„Когато бяха на 12 години, моята сестра ме надруса с валиум, предложи ми кокаин, нанесе ми изгаряния от трета степен и се опита да ме продаде на сутеньор”, пише Кери в мемоарите си.

Марая Кери

В самото интервю певицата сподели каква, според нея, е причината за сложните й отношения със сестра и брат й. „Ние дори не се познаваме като хората. Не израснахме заедно. Те имаха свой живот, а когато аз се появих на бял свят те вече бяха родени. (Марая е най-малкото дете в семейството, брат й Морисън е на 60 години, а сестра й Елисън на 57 години). Буквално се чувствах като аутсайдер в собственото си семейство. Те имаха опит на израстване с тъмнокож баща и бяла майка, а аз живеех предимно с майка си (родителите на Кери се развели, когато тя е била на три години — ред.), и те смятаха, че на мен ми по-леко, но всъщност това не беше така. Те винаги са смятали, че моят живот е бил лек“, призна певицата.

Тя намира своя брат за „извънредно жесток“ и разказа, че той и сестра й давали лъжлива информация за нея пред медиите. Тя ги нарича бивши брат и бивша сестра, а към майка си се обръща по име. Звездата казва, че сега отношенията им са твърде сложни.

Марая Кери любими коледни песни сп. Билборд

Един случай с майка си Марая никога няма да забрави: през 2001 година на фона на своя успех и предстоящото излизане на албума Glitter тя била емоционално и физически изтощена и потърсила подкрепа в дома на майка си. Но след конфликт майка й се обадила на 911 и полицията откарала Кери в болница.

„Задната седалка на полицейската кола е ярък спомен, никога няма да забравя това”, разказа звездата.

Но преживяният опит помага на Кери във възпитанието на децата й. Днес тя прави всичко, за да могат 9-годишните й близнаци Морокан и Монро да растат в любов. „Мисля, че да бъдеш майка е наистина тежка работа. Затова се старая да направя прекрасен животът на моите деца”, сподели певицата.

- реклама -