Марая

Марая Кери отсвири младото си гадже

Марая Кери отново е без гадже. През уикенда дивата се е разделила окончателно с танцьора Браян Танака. Певицата, която е на 46 се уморила от ревността на младата си половинка. Браян, на 33 не можел да понася факта, че любимата му продължава да поддържа отношения с бившия си съпруг Ник Кенън, с който имат две деца.

Всеки месец певицата давала пари на Браян за да й купува подаръци

Марая, която е известна с луксозния си лайфстайл е разглезена жена, свикнала да получава луксозни дарове от своите половинки. Браян, който е част от групата й танцьори обаче имал много по-скромни доходи. Поради тази причина Мими се принудила всеки месец счетоводителите й да захранват банковата сметка на младия й любовник, за да няма той комплекси.

34023-23495459405

Парите, трябвало да бъдат харчени за луксозни подаръци, почивки и вечери на двойката. Браян обаче се вихрил из луксозните бутици в Бевърли Хилс, където пазарувал повече за себе си, отколкото за капризната певица.

Двойката имаше връзка по-малко от половин година. Именно танцьора стана причина Марая да развали годежа си с милиардера Джеймс Пакър.

4821976

- реклама -