Марадона

Марадона пак е в болница, този път – за да спи 96 часа

Диего Армандо Марадона е бил хоспитализиран в болница в Буенос Айрес. Причината – безсъние, което го измъчва от миналото лято насам.

96-часов сън за Марадона

Проблеми на легендарния аржентинец започнали след края на Мондиал 2018. Той опитал няколко различни лечения, но нищо не помогнало. И Диего бил принуден да се подложи на нова терапия – изкуствено предизвикан сън в период на 4 денонощия – тоест 96 часа.

Според вестник „Ил Матино“ бил известен и точният момент, в който той загубил съня си. Или поне така твърди адвокатът му Матиас Морла.

„Последният път, в който видях момичетата, те ме помолиха за пари. Не казвам, че са изпразнили банковата ми сметка, но това промени живота ми. Не съм спал нормално от месеци, умирам, а те ми искат пари за апартаменти в Маями“, обяснил Диего на адвоката си.

Преди седмица Марадона публикува във фейсбук видео, посветено на титлата с Наполи от 1987-а. После пусна снимка с Морла от Буенос Айрес. И после е бил приет в болницата в аржентинската столица.

Това е пореден здравословен проблем за гениалния футболист. Той беше приет в болница по време на мача между Аржентина и Нигерия на Мондиал 2018. После имаше намеса в коляното му, а през януари отново влезе в клиника. Тогава – заради кървяща язва.

- реклама -