Манолова Топлофикация референдум Конституция

Манолова тръгва из страната, ще става първа политическа сила

„В момента не правя партия и не се занимавам с партийно строителство.

Тръгвам из страната, за да чуя хората и да кажем ясно, че икономическите мерки на това правителство не стигат до обикновения човек.

Че Бойко Борисов продължава да пилее парите на българските данъкоплатци. Ще поискаме ревизия“.

Това заяви Мая Манолова в ефира на бТВ, след като на седящ протест пред МС преди няколко дни поиска оставка кабинета, ревизия на властта и направи заявка за връщане в политиката.

Тя анонсира план за възстановяване на загубите от COVID-19 с 19 мерки за 19 месеца и заяви, че времето на това управление вече е изтекло.

„Решението как ще участваме ще го вземем заедно с гражданите, след като обиколим цялата страна в края на месец юли“, каза Манолова.

„Хората, които се събраха на протеста, поискаха ревизия, попитаха къде са парите.

Тези хора са алтернативата и новата политическа сила, която се появява.

Аз поех ангажимент, че тя ще стане първа политическа сила.

Ние заявихме, че ще участваме на изборите“, заяви бившият омбудсман.

„В момента не правим партия. От утре тръгваме из България, така че броят на недоволните ще расте. Моята амбиция е народното недоволство да се излее в урните и срещу това управление да излязат хора, които се смятат за демократи“, допълни тя.

По повод думите на Бойко Борисов, че тя му се е молила да стане омбудсман, Манолова заяви, че това е „паник атака и посттравматично разстройство“.

„Психолозите обясниха много подробно какви са последствията от коронавируса – ето ги последствията“, каза тя, визирайки премиера. „Не съм се молила на Борисов, но той ме молеше да не играя за кмет, защото знаеше какво ще се случи на изборите. Той загуби вота на гражданите, въпреки че впрегна целия подземен свят. Той загуби вота на хората, но спечели броенето в зала „Арена Армеец“, заяви Мая Манолова.

- реклама -