Майли Сайръс: Сега съм напълно чиста!

В интервю за майското издание на Billboard 24-годишната скандална певица Майли Сайръс призна, че зарязва много неща от поведението си в миналото и за пръв път изкоментира отношенията си 27-годишния Лиъм Хемсуърт.

Да се разголи на сената до неприличие или да изтанцува еротичен танц пред многомилионна аудитория бе нещо обичайно за певицата.

Тя не криеше и пристрастеността си към пушенето на марихуана.

Сега обаче Майли Сайръс иска да покаже, че вече е друга. „Харесва ми да съм обкръжена от хора, с които стават по-добра, по-открита и да се развивам. Отношенията с Лиъм ми показаха, че трябва да има промяна. А да се променяш с някого, който не иска това, е много трудно. Идва момент, когато ти казват: „Не мога да те позная…“. Необходимо ни бе да се влюбим отново един в друг“, споделя певицата.

Тя каза още, че тайно работи над нов албум в нейното звукозаписно студио. Първият сингъл „Малибу“ (Malibu) ще излезе на 11 май. Песента е посветена на сложните й отношения с Хемсуърт и на промените: “Аз вече не пуша три седмица, не вземам наркотици, не пия алкохол. Сега съм напълно чиста! Искам именно това“, довери певицата.

През март тази година бащата на Майли провокира разговори за сватба на дъщеря си с Лиъм. Официално обаче потвърждение така и не дойде.

„Аз съм много щастлив… И ти си толкова щастлива“, написа тогава Били Рей на страницата си в Инстаграм, където публикува снимка на Майли в бяла рокля.

Майли и Лиъм се залюбиха през 2009 година. Двойката дори обяви за годеж, но през 2013 година двамата решиха да се разделят. Две години по-късно плъзнаха слухове, че те отново са се събрали. Този път мълвата бе потвърдена.

- реклама -