Фишър

Майката на Кари Фишър е приета в болница след удар

84-годишната Деби Рейнолдс, майка на Кари Фишър, изиграла емблематичната роля на принцеса Лея в „Междузвездни войни“ е приета по спешност в болница. Вероятно тя е получила удар, съобщи TMZ.

Maйката трудно понесла смъртта на дъщеря си

Carrie Fisher died

Деби е била в дома на сина си Тод Фишър, където са обсъждали детайлите около погребението на Кари. Според сайта, след смъртта на дъщеря си във вторник, майката се чувствала изключително зле. Здравословното й състояние се е влошило още миналата седмица, когато разбрала, че Деби е получила сърдечен удар по време на полет.

singing_in_the_rain_posterДеби е известна актриса в САЩ от миналото, като в последните години от кариерата си се изявява предимно на Бродуей. Преди това тя пее и танцува в някои от най-известните американски филми от 50-те и 60-те години на миналия век. Звездата й изгрява след като участва с главна роля в известния мюзикъл Singin’ in the Rain.

Актрисата, която има номинация за Оскар, отглежда сама двете си деца, след като Еди Фишър – баща на Кари и Тод я оставя за да се ожени за Елизабет Тейлър. По това време двете са най-близки приятелки.

Историята на Деби Рейнолдс разказана от покойната й вече дъщеря вижте във видеото:

 

- реклама -