Майкъл Дъглас

Майкъл Дъглас опроверга обвинения в непристойно поведение

Известният американски актьор Майкъл Дъглас опроверга в интервю за портала „Дедлайн” обвиненията в непристойно поведение.

„Това е пълна лъжа, измислица и не съдържа абсолютно никаква истина”, каза актьорът по повод обвиненията. Според Дъглас той решил да направи опровержение след като към адвокатите му се обърнали журналисти от изданията „Върайъти и „Холивуд рипортър”.

Те казали, че с тях се свързала жена, която преди 32 години работила за него

Според Дъглас двете издания не са публикували твърденията на жената, защото нямало как да бъдат потвърдени с факти, но актьорът не изключва те да бъдат публикувани другаде.

Жената, чието име не се посочва, твърдяла, че той извършил непристойни действия от сексуален характер в нейно присъствие. Но посочила, че Дъглас не я е докосвал и не е извършил сексуален тормоз. Същевременно жената казала, че актьорът се държал грубо в нейно присъствие.

Дъглас признава, че последните обвинения са истина, но пояснил, че използвал „красноречиви изрази” в телефонни разговори с приятели, която служителката му била наблизо. Тези грубости не са били насочени към нея.

Жената твърди също, че той се опитал да очерни професионалната й репутация и тя не могла да си намери работа в киноиндустрията. На това Дъглас отговоря, че когато бил потърсен, за да оценка за служителката, той искрено изразил отрицателното си мнение.

- реклама -