Мадона

Мадона се страхува за децата си

Мадона се притеснява за безопасността на децата си, когато ги изпраща на училище заради заплахата от насилие с оръжие.

60-годишната певица е майка на Лурдес – на 22 години, Роко на 18, Дейвид и Мърси на 13, и на шестгодишните близнаци Естер и Стел, и казва, че често се тревожи, когато изпраща децата си на училище, страхувайки се, „че няма да се върнат у дома, поради заплахата от насилие с оръжие”.

Тя каза: „Аз изпращам децата си на училище със същия страх, какъвто изпитва всяка майка в тази епоха. Като майка вие се чувствате защитаващи и отговорни за всички деца по света. Наистина ми е страшно, че местата, които някога бяха сигурни – тези в които се събирахме за да се молим и да се учим сега не са безопасни. Никой не е в безопасност. Разбира се, като майка се тревожа.”

Мадона заяви неотдавна пред „Vogue“, че често мисли за потенциалната заплаха от насилие и казва, че това е нещо като „лудо състояние на ума“.

Тя добави: „Всеки път, когато се явявам на обществено събитие, мисля за това. Когато децата ми ходят на училище, мисля за това. Това е нещо като лудост. Всеки път, когато има събиране от всякакъв вид, има вероятност това да се случи. Това е лудо състояние на ума. Изглежда, че все едно това е някакъв футуристичен екшън филм, но това е нашата реалност. Надявам се хората да разберат, че никой не е в безопасност. Дори ние самите.”

Премиерата на клипа на Мадона „God Control“ беше вчера и в него тя призовава за превенция на насилието с оръжие, тъй като вярва, че това е „най-големият проблем в Америка в момента“.

Говорейки пред списание „Peоple“, тя заяви: „Направих това видео, защото искам да насоча вниманието към кризата, която трябва да имаме предвид. За мен това е най-големият проблем в Америка в момента.”

- реклама -