Мадона Жена на годината Билборд

Мадона подкрепи сина си, който беше хванат с наркотици

Попдивата Мадона не се забави да изрази пълната подкрепа за сина си Роко Ричи, който бе арестуван в Лондон заради наркотици. Майката подкрепи сина си, въпреки че преди време той я бе наранил с избора си на предпочитания родител.

16-годишният младеж бе спипан от полицията край дома си в Лондон, докато пушете „трева“ със своя приятел. След ареста Роко Ричи бе пуснат под гаранция, като преди това с него бе проведена възпитателна беседа. Той е непълнолетен и не може да бъде съден за едно такова нарушение.

След като новината се завъртяна из медиите, Мадона реагира мигновено: „Аз много обичам сина си и ще направя всичко по моите сили, за да му дам подкрепата, от която той се нуждае. Моля в такъв момент да се уважава нашия личен живот“, заяви певицата, цитирана от медиите.

Мадона имаше тежки проблеми със сина си от брака й с продуцента Гай Ричи

Момчето предпочита да живее с баща си и мащехата си във Великобритания, вместо с майки си в САЩ. Той дори пренебрегва съдебното решение да остане при майки си и на своя глава взе самолета за Лондон.

Последваха съдебни дела при кого трябва да остане момчето, като Мадона тежко изживя нежеланието му да бъде с нея и в крайна сметка трябваше да се примири с решението му да живее с баща си и новата му съпруга.

- реклама -
Flashlight gif 640×90