Мелания

Мадам Макрон: Мелания е забавна, чаровна и интелигентна

Френската първа дама Бриджит Макрон обсипа с похвали като „забавна“ и „интелигентна“ първата дама на САЩ Мелания Тръмп след тридневното си посещение във Вашингтон.

В интервю за вестник „Монд“ и радио RTL Бриджит нарече съпругата на американския президент „мила, чаровна, интелигентна“, мнение, което тя е „изградила за нея още след първата им среща в Париж“ през юли миналата година.

Според разказа на френската първа дама, има голяма разлика в поведението на Мелания на лични и на обществени срещи

При появата в публичното пространство редом до съпруга си, Доналд Тръмп, 48 годишната дама, бивш модел от Словения, показвала малко емоции. „Но извън прожекторите тя наистина е забавна и имаме еднакво чувство за хумор, смеем сме много заедно“, разказва още мадам Макро.н

„Мелания е човек със силна индивидуалност, но се опитва да го скрие. Тя се разсмива много лесно на всичко, но го показва по-малко, отколкото аз“, продължи Бриджит, която наскоро отпразнува 65-тия си рожден ден.

Съпругата на Макрон сподели, че все още се приспособява към ограниченията на живота като първа дама на Франция, но все пак успява да открие моменти на свобода. „Мелания не може да направи нищо. Тя дори не може да отвори прозореца на Белия дом. Не може да излезе навън. Докато в Париж аз излизам всеки ден“.

Що се отнася до обществените й задължения, тя каза, че е прави всичко възможно, за да не бъде „ваза с цветя“ в бекграунда на съпруга си, докато са в чужбина и се пошегува с необходимостта да се спазва определена „хореография“ по време на официално посещение в САЩ.

- реклама -